Hoe Werkt Het

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Het Occasionhuis heeft altijd zo’n 100 auto’s op voorraad. Schroom niet, en kijk snel in onze voorraad.

zoeken

Zoek in onze voorraad van zo’n 100 auto’s naar de tweedehandsauto die bij u past! U kunt op onze website gemakkelijk filters aangeven. Kijk hier onze voorraad.

vinden

Vind de occasion die bij u past en alle specificaties die horen bij de door u gevonden auto. De getoonde verkoopprijs van de auto is rijklaar inclusief technische inspectie, interieur en exterieur reiniging, geldige APK en tenaamstelling van het kenteken. Extra Comfort afleverpakket is leverbaar voor € 895,00, daarin krijgt u 12 maanden BOVAG-garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, uitgebreide poetsbeurt en Nationale Auto Pas.

kiezen

Kies uw droom auto uit, neem direct contact met ons op. Wij maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging en uiteraard een proefrit! Onze verkoop adviseurs staan voor u klaar.

kopen

Proefrit goed ervaren? Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de aankoop van uw nieuwe auto! Uiteraard is het ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Verkoopleider Harld Schot: ,,Wij kennen de auto’s en hebben geen geheimen. Onze klanten weten wat ze kopen en betalen altijd een scherpe prijs.”

rijden

Rij binnen 1 week weg uit onze showroom in uw droom auto. Het Occasionhuis wenst u vele veilige kilometers!

Zoek een occasion